fbpx

Ρεύμα στη Χαμηλότερη Τιμή

Αλλαγή Παρόχου Ρεύματος

NEO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΡΕΥΜΑ ΟΙΚΙΑΚΟ MAXI 50

Πληρώνεις στην ώρα σου;
Έχεις 50% έκπτωση στο ρεύμα σου και τη χαμηλότερη χρέωση της αγοράς

KWH από 0.03925€

ΔΩΡΟ 1 ΜΗΝΑΣ ΡΕΥΜΑ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου

Για την καλύτερη προσφορά με βάση τις ανάγκες σου!!!

Μάθε τι άλλο κερδίζεις αποκλειστικά από εμάς!!

Πριν αλλάξω εταιρεία ηλεκτρικού ρεύματος

Η απάντηση στο ερώτημα ‘’τι πρέπει να προσέξω πριν αλλάξω εταιρεία ηλεκτρικού ρεύματος’’, είναι ότι αρχικά θα πρέπει να κατανοήσετε το προφίλ σας. Πριν την αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας ο καταναλωτής θα πρέπει να εξοικειωθεί με την δομή ενός λογαριασμού ρεύματος. Θα πρέπει δηλαδή να γνωρίζει τι ακριβώς πληρώνει και για ποια υπηρεσία. Οι εκπτώσεις των παρόχων έχουν να κάνουν με το ανταγωνιστικό σκέλος του λογαριασμού και όχι με το ρυθμιζόμενο, το οποίο δεν έχει να κάνει με την αλλαγή προμηθευτή. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την ετήσια κατανάλωση ρεύματος και την εποχικότητά της, η οποία πρέπει να βασίζεται στους πιο πρόσφατους λογαριασμούς που έχουμε στην διάθεσή μας. Επιπλέον θα πρέπει να εκτιμήσουμε εάν οι ενεργειακές μας ανάγκες αλλάξουν στο εγγύς μέλλον. Για την αλλαγή παρόχου ρεύματος χρειάζονται ορισμένα δικαιολογητικά που διαφέρουν αν πρόκειται για σπίτι ή για επιχείρησ

Εύκολη Αλλαγή Παρόχου με Viber ή Email

Αλλαγή παρόχου ρεύματος σε άλλο όνομα

Η αλλαγή παρόχου ρεύματος σε άλλο όνομα είναι μία διαδικασία εύκολη και γρήγορη. Εφόσον κάποιος μετακομίσει σε ένα κτίριο το οποίο ηλεκτροδοτείται σημαίνει ότι οι λογαριασμοί εκδίδονται στο όνομα κάποιου άλλου. Συγκεντρώνοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, απευθύνεστε σε οποιοδήποτε κατάστημα του νέου προμηθευτή για την υπογραφή της σύμβασης, έτσι ώστε οι λογαριασμοί να εκδίδονται στο όνομά σας. Στην περίπτωση που στο κτίριο που θέλετε να νοικιάσετε υπάρχει χρέος από τον προηγούμενο ενοικιαστή, θα πρέπει να προσκομίσετε στην εταιρεία το συμβόλαιο ενοικίασης και υπεύθυνη δήλωση, ότι το χρέος δεν επιβαρύνει εσάς ή τον ιδιοκτήτη. Επιπλέον δικαιολογητικά, για την αλλαγή εταιρείας ηλεκτρικού ρεύματος σε άλλο όνομα, χρειάζονται σε περίπτωση δωρεάν παραχώρησης του κτιρίου. Σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις, η διαδικασία μπορεί να γίνει και από εξουσιοδοτημένο φυσικό πρόσωπο.

Αλλαγή παρόχου ρεύματος με χρέος

Από τις αρχές του 2021 η ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς προχώρησε σε νέους κανονισμούς για την αλλαγή παρόχου ρεύματος με χρέος. Ο καταναλωτής πλέον θα μπορεί να προβεί σε καταγγελία της Σύμβασης και να ασκήσει το δικαίωμα που έχει στην αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό θα ισχύει στην περίπτωση ληξιπρόθεσμων ή μη διακανονισμένων χρεών, εφόσον οι οφειλές δεν υπερβαίνουν τα παρακάτω ποσά που αφορούν την τετραμηνιαία κατανάλωση: 150 ευρώ για τους οικιακούς πελάτες. 200 ευρώ για τους εμπορικούς πελάτες Χαμηλής Τάσης 1000 ευρώ για τους πελάτες Μέσης Τάσης. Στην περίπτωση που οι ληξιπρόθεσμες οφειλές υπερβαίνουν τα ανωτέρω ποσά, η αλλαγή παρόχου ρεύματος μπορεί να γίνει μόνο αν εξοφληθούν ή διακανονιστούν τα χρέη στον υφιστάμενο προμηθευτή.

Μας συμφέρει τελικά η αλλαγή παρόχου ρεύματος;

Η αλλαγή παρόχου ρεύματος μας συμφέρει και μπορεί να μας εξασφαλίσει σημαντική οικονομία στο πορτοφόλι μας. Βασική προϋπόθεση είναι η ενημέρωση και η πληροφόρηση να γίνεται από έμπειρα και εξιδεικευμένα άτομα στον ενεργειακό χώρο και στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας.

Aπό εσάς Τι Πρόγραμμα και τι Κέρδος θα έχω

Eμείς είμαστε εμπορικοί συνεργάτες της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας. Η Φ.Α έχει ισχυρή παρουσία στο χώρο του Ρεύματος και του Φυσικού Αερίου εδώ και 160 χρόνια. Ένα από τα προγράμματα μας που καλύπτει το 80% των καταναλωτικών προφίλ, είναι το ΡΕΥΜΑ ΟΙΚΙΑΚΟ MAXI 50. Είναι ένα νέο ανταγωνιστικό Πρόγραμμα με έκπτωση συνέπειας 50% και τη χαμηλότερη kwh της αγοράς.

Παράλληλα θα εξασφαλίσετε την κορυφαία εξυπηρέτηση της Φυσικό Αέριο Ελλάδος και τα επιπλέον οφέλη που προσφέρει, με τα οποία εξοικονομέιτε χρήματα όλο το χρόνο από βλάβες που κανονικά θα πληρώνατε εργασία.

Σκοπός μας είναι να σας ενημερώσουμε με κάθε λεπτομέρια για το πρόγραμμα μας ωστέ να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη της αγοράς και να πάρετε στην συνέχεια την κατάλληλη απόφαση με βάση το καταναλωτικό σας προφίλ.

Επιπλέον Οφέλη

Ρεύμα στη Χαμηλότερη Τιμή